Szolgáltatásaink


A minőségi széf, páncélszekrény forgalmazása mellett cégünk, a Széf-97 Kft. magas minőségű szolgáltatásokat is nyújt ügyfelei részére.

 

 

Tanácsadás

Amennyiben tanácstalan, hogy melyik széf, páncélszekrény vagy egyéb megoldás lehet megfelelő Önnek, kérem keressen fel minket üzletünkben egy személyes konzultációra. Mivel termékeinket raktárról tudjuk szállítani, így a termékek kipróbálhatóak! Hagyományos kulcs rendszerű vagy digitális kóddal ellátottt széfet venne? Nem tud dönteni? Segítünk a választásban!

 

Széf, Páncélszekrény szállítás

A webáruházban feltüntetett árak üzletünkben történő átvétel mellett értendőek. Igény esetén vállaljuk a megvásárolt postaládák, páncélszekrények, széfek és egyéb termékek kiszállítását.

 

Széfek, Páncélszekrények telepítése

A páncélszekrényeket, széfeket a Mabisz és gyártói előírásoknak megfelelően kell rögzíteni. Vállaljuk az előzetes felmérést, tanácsadást, illetve a teljes körű telepítést akár csavarozásról, akár betonozásról van szó.

Fontos:

Az értéktárolók telepítését érdemes szakemberre bízni, hiszen egyrészt csak így garantálható a megfelelő biztonság, másrészt a biztosítók megkövetelik, hogy az előírásaiknak megfelelően legyen telepítve az értéktároló eszköz.

A telepítésnél dönthet arról, hogy falba (faliszéf), padlóba (padlószéf), bútorba vagy szabadon állva (bútorszéf, páncélszekrény) kívánja rögzíteni az értéktárolót. Minden esetben érdemes több ponton rögzíteni a széfet, páncélszekrényt, hogy a feszítésnek, ütésnek jobban ellenálljon. Érdemes előre megtervezni az értéktároló helyét - elsősorban faliszéfeknél - és beépíttetni a falba az eszközt, de lehetőség van az utólagos beépítésre is.

Javasoljuk, hogy széfjét, páncélszekrényét köttesse riasztórendszerbe, hogy értékeit még nagyobb biztonságban tudhassa. Így nemcsak a tárolt eszközök értékhatárát duplázhatja meg, de az ajtóra szerelt nyitásérzékelő, a beszerelt rezgésérzékelő azonnal jelezni fogja, ha értéktárolóját illetéktelenek próbálják kinyitni.

Munkatársaink sokéves tapasztalatával tudunk segíteni Önnek a telepítés során. Bennünk bízhat, és mi megteremtjük az Ön biztonságát!

 

 

Páncélszekrény nyitás

Páncélszekrények, széfek használata alatt előfordulhat alkatrész öregedés, esetleges karbantartás elmulasztása, szakszerűtlen kezelésből vagy egy egyszerű kulcs elvesztés. Vállaljuk a széfek, páncélszekrények nyitását.

 

A zárszerkezetek meghibásodása, kulcs- vagy kódvesztés esetén előfordulhat, hogy kényszernyitást kell alkalmazni egy-egy értéktárolón.

Vállaljuk széfek, páncélszekrények szakszerű műszaki nyitását!

A zárszerkezetek meghibásodása esetén 75%-ban roncsolásmentesen nyitjuk a széfeket, bár nagy valószínűséggel a zárszerkezetek cseréje ilyen esetekben is elkerülhetetlen.

Kulcs-vagy kódvesztés esetén, általában már csak roncsolással nyithatóak a széfek, bár amennyiben lehetőségünk nyílik rá, manipulatív módszerek használatával is megkíséreljük ennek elkerülését. Amennyiben csak roncsolással hajtható végre a nyitás, természetesen a helyreállítást is vállaljuk akár gyári minőségben is.

Amennyiben minket bíz meg a szakszerű nyitással, úgy munkatársunk kérni fogja Öntől az értéktároló típusát és gyártóját, amennyiben erről nem tud információval szolgálni, úgy egy fényképre lesz szükségünk az eszközről, ami alapján munkatársunk beazonosítja azt.

 

 

Páncélszekrények, széfek karbanartása

Vállaljuk az általunk forgalmazott termékek eseti vagy rendszeres karbantartási munkáit.

 

Minden olyan eszköz, amely mozgóalkatrészeket tartalmaz, a használat során meghibásodhat. A páncélszekrények, értékszéfek esetén is előfordulhat, hogy valamely alkatrésze meghibásodik, az elektromos zárat működtető elem, vagy akkumulátor cserére szorul. Igen kellemetlen helyzetet tud teremteni, ha nem tud értékeihez hozzájutni, így javasoljuk, hogy értéktárolóit megfelelő időközönként vizsgáltassa meg szakemberrel és a karbantartási munkákat végeztesse el.

Cégünk eseti és rendszeres karbantartást is ajánl, forduljon hozzánk bizalommal!

Néhány jel arra vonatkozóan, hogy értéktárolója karbantartásra szorul:

- mechanikus nyitószerkezet akad, szorul, nyikorog (kopás állhat fenn, azonnali javítást igényel),

- elektronikus nyitószerkezet csak a második, harmadik kódütésre reagál (gombok kopása, akkumulátor-, elemcsere, elektronikus hiba, azonnali javítást igényel),

- ajtószerkezet akad, szorul, nyikorog (ilyenkor a zsanéron célszerű állítani, illetve kenőanyaggal kell ellátni a pántokat, mert további problémát okozhat),

- kulcs elferdül, eltörik, valamilyen szennyeződés került rá, ami a zárszerkezetben maradt

Egyéb esetek:

- kulcsvesztés,

- felhasználóváltás,

- egyszerű tisztítása, portalanítása a szerkezeteknek